Fri frakt
Snabba leveranser
19 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Rask levering
19 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Jabra Tour högtalartelefon
Jabra Tour högtalartelefon Jabra Tour högtalartelefon Jabra Tour högtalartelefon Jabra Tour högtalartelefon Jabra Tour högtalartelefon

Jabra Tour högtalartelefon

  • 799 kr

  • 639 kr exkl moms
  • Tillverkare: Jabra
  • Artikelnummer: JA100-44000000-60
  • Tillgänglighet: Beställningsvara
  • Fri frakt

Jabra Tour högtalartelefon

Njut av tydliga samtal med HD-mikrofon. Strömma GPS-riktningar, musik och podcasts. Prata med den för att svara på samtal och ringa. Få talade installationsanvisningar och batteristatus. Jabra Tour har en passningstid på 60 dagar och är lämplig även för riktigt långa resor. Den stänger av och på sig automatiskt så att du bara behöver fokusera på vägen.
 
Kristalllklara samtal
Bullerdämpande teknik garanterar lättförståeliga samtal utan något störande "högtalartelefonsljud". Vartenda ord du säger hörs tydligt tack vare HD Voice-mikrofonen. Vare sig du sitter i samtal eller lyssnar på musik levererar den kraftfulla högtalaren på 3 watt ett grymt ljud.
 
Röstvägledning och röststyrning
Säg hejdå till manualer. Få enkla talade instruktioner om hur du ansluter till din mobiltelefon. Jabra Tour uppdaterar dig dessutom när batteriet är lågt, samt berättar vem som ringer. Håll händerna på ratten och använd rösten för att ringa och svara.
 
Mer än bara samtal
När du inte sitter i samtal kan du använda Jabra Tour för att strömma musik, GPS-riktningar eller podcasts.