Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Jabra Speak 750 MS högtalartelefon
Jabra Speak 750 MS högtalartelefon Jabra Speak 750 MS högtalartelefon Jabra Speak 750 MS högtalartelefon Jabra Speak 750 MS högtalartelefon Jabra Speak 750 MS högtalartelefon

Jabra Speak 750 MS högtalartelefon

  • 3 175 kr

  • 2 540 kr exkl moms
  • Artikelnr: JA7700-309
  • Jabra artikelnr: 7700-309
  • Finns i lager
  • Fri frakt
Jabra Speak 750 MS högtalartelefon

Designad för att driva dina möten med sömlöst högklassigt ljud.

Certifierad för Microsoft Teams
Microsoft Teams-varianten, som är designad för att passa in i hur den moderna världen fungerar, har en dedikerad Microsoft Teams-knapp med en LED-lampa bredvid. Microsoft Teams-knappen lyser lila och LED-lampan blinkar vitt när man får meddelanden. Tryck på Microsoft Teams-knappen för att gå med i möten och se inkommande samtal, missade samtal och röstmeddelanden.

Hör och hör dig när det är viktigt
Jabra Speak 750 levereras med full duplex-ljud, så att du kan hålla helt naturliga samtal via högtalartelefon. Med full duplex-ljud överförs båda sidor av konversationen samtidigt, så att dina konversationer kan flyta precis som de göra personligen. Så du kan fortsätta med det viktiga, utan oroa dig för om du blir hörd.

Plug and play för omedelbara samarbeten
Att bara kunna ansluta till din bärbara dator, mobiltelefon eller surfplatta med antingen USB eller Bluetooth och köra direkt gör det så mycket enklare att samarbeta.