Fri frakt
Snabba leveranser
21 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Rask levering
21 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Jabra Link 950 USB-A ljudprocessor
Jabra Link 950 USB-A ljudprocessor Jabra Link 950 USB-A ljudprocessor Jabra Link 950 USB-A ljudprocessor Jabra Link 950 USB-A ljudprocessor Jabra Link 950 USB-A ljudprocessor Jabra Link 950 USB-A ljudprocessor

Jabra Link 950 USB-A ljudprocessor

  • 1 195 kr

  • 956 kr exkl moms
  • Artikelnr: JA1950-79
  • Jabra artikelnr: 1950-79
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Jabra Link 950 USB-A ljudprocessor

Designat för att öka produktiviteten vid övergången från bordstelefon till datortelefon.
- Anslut ett USB-headset till en bords-, dator-, och mobiltelefon.
- Uppgraderbar firmware och anpassningsbar.
- Sömlös installation och användning.
 
Öka produktiviteten
Jabra Link 950 hjälper till att öka produktiviteten genom att låta dig använda ett USB-headset, antingen med enbart bordstelefonen eller med en bordstelefon och en datortelefon. Välj bland vårt breda utbud av trådbundna och trådlösa USB-headset och håll utkik efter Bluetooth-funktionalitet om du även vill att headsetet ska ansluta till en mobiltelefon.
 
Redo för framtiden
Möjligheten att ansluta till din bords-, dator-, och mobiltelefon* (*Mobiltelefonsanslutning är begränsad till headset med Bluetooth-funktionalitet) ger värdefull flexibilitet för organisationer som övergår till datortelefoner eller arbetar i miljöer med olika telefoner.
 
Enkelt att installera, använda och sköta
Jabra Link 950 är enkelt att installera och tar väldigt lite plats på skrivbordet. För att ansluta till din dator använder du USB-A- eller USB-C-kablarna som båda medföljer. Använd de medföljande kablarna för att ansluta till din bordstelefon. Enkel samtalshantering gör att du sömlöst kan växla mellan telefoner med ett enda knapptryck. Inkommande samtal går automatiskt till telefonen som tar emot samtalet. Central hantering av USB-headset är enkelt med Jabra Xpress.
 
Fungerar till ett brett utbud av USB-headset
Jabra Link 950 finns i både USB-A- och USB-C-versioner som fungerar med ett brett utbud av USB-headset. Välj rätt headset för dina behov och välj bland funktioner som aktiv bullerdämpning (ANC), upptagetindikator och hjälp med mikrofonplacering för att öka din produktivitet och bekämpa buller och störningsmoment i det öppna kontoret.
 
Observera att en extra nätkabel krävs för användning med Jabra Evolve 40, Jabra Evolve 80, Jabra GN 1000 och Jabra-enheter som använder Bluetooth-adaptern Jabra Link 360.
 

 Hämta produktblad
 Hämta manual