Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Jabra Talk 65 bluetooth headset

Jabra Talk 65 bluetooth headset

  • 1 255 kr

  • 1 004 kr exkl moms
  • Artikelnr: JA100-98230000-60
  • Jabra artikelnr: 100-98230000-60
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Jabra Talk 65 bluetooth headset

Utmärkta brusreducerande mikrofoner. Designat för samtal på språng.

Jabra Talk 65 är ett monoheadset i premiumklass med Bluetooth , två bullerdämpande/brusreducerande mikrofoner, upp till 14 timmars samtalstid och upp till 100 meters trådlös räckvidd.

Utmärkta brusreducerande mikrofoner
När du behöver göra samtal när du är på språng, i olika miljöer, vill du inte behöva oroa dig för bakgrundsljud. Jabra Talk 65 har två inbyggda mikrofoner som ger upp till 80% brusreducering från din sida av samtalet. Så var du än ringer från kommer de att höra dig tydligt.

Hela dagen-anslutning
Förbli ansluten hela dagen med ett batteri som inte sviker dig. Talk 65 ger upp till 14 timmars samtalstid på en enda laddning, så du kan fortsätta kommunicera även under de längsta arbetspassen.

Bekväm, ergonomisk passform
Vi anser att ett premiumheadset även bör leverera premiumkomfort, och vi har arbetat hårt för att säkerställa att Talk 65 uppfyller den löftet. Ergonomiskt utformat ger det en lätt och bekväm passform som känns bra hela dagen.

Förlängd trådlös räckvidd
Med en trådlös räckvidd på upp till 300 fot/100 meter kan du fortsätta samtalet, bort från din telefon. Lämna din enhet bakom dig och var säker på att din anslutning håller, så kan du gå vidare med din dag utan att behöva ta med dig telefonen överallt* (*Beror på enhet och nätverk).

Robust och hållbar
Ditt headset kan få utstå en del när du alltid är på språng. Så varför nöja sig med en produkt som inte är tillräckligt tålig för att hantera det? Talk 65 har IP54-klassat skydd mot damm och vatten, så det är tillräckligt hållbart för att följa med dig överallt du går.

Röstassistenter och GPS-strömning
Strömma GPS-anvisningar eller få omedelbar åtkomst till Siri eller Google Assistant när du är på språng** (**Beror på enheten). Få den information du behöver på ett ögonblick samtidigt som du håller händerna ur fickorna.
 

 Hämta produktblad
 Hämta manual