Fri frakt
Snabba leveranser
20 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Rask levering
20 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Jabra Talk 30 bluetooth headset
Jabra Talk 30 bluetooth headset Jabra Talk 30 bluetooth headset Jabra Talk 30 bluetooth headset Jabra Talk 30 bluetooth headset Jabra Talk 30 bluetooth headset Jabra Talk 30 bluetooth headset

Jabra Talk 30 bluetooth headset

  • 795 kr

  • 636 kr exkl moms
  • Artikelnr: JA100-99600900-60
  • Jabra artikelnr: 100-99600900-60
  • Finns i lager
  • Fri frakt
Jabra Talk 30 bluetooth headset
 
Snygg design
Du behöver inte offra stil när multitasking är ett måste. Jabra Talk 30 väger anmärkningsvärt lite och har en snygg yta av borstat stål. Det är utformat för att se sofistikerat ut utan att ge ett för vräkigt intryck.
 
Enkelt att använda
Användarvänlighet har varit viktigt i utformningen av Jabra Talk 30. Det finns endast en knapp för de flesta funktioner och både volym och bakgrundsljud sköts om utan att du behöver lyfta ett finger. Headsetet ger dig till och med talade uppdateringar när det är anslutet eller när batteriet börjar ta slut.
 
Komfort under hela dagen
Jabra Talk 30 är gjort för att bäras bekvämt under hela dagen. Det har en genomskinlig öronkrok och ergonomiskt utformade eargels som du kan byta ut för att hitta den perfekta passformen.
 
Smarta funktioner och smartare stil
Jabra Talk 30 kombinerar all stil och sofistikering du skulle ha förvänta dig av ett Jabra-headset med alla funktioner du behöver för enkel och intuitiv handsfree kommunikation.
 
Jabra Talk 30 låter dig hantera din inkommande och utgående samtal med bara en kran på sidan av headsetet. När du har bestämde sig för att ta samtalet intelligent volymkontroll anpassar sig automatiskt till störande ljud runt dig så du saknar inte ett enda ord. Den enkla, men ändå kraftfulla funktioner i Jabra Talk 30 reducerar bakgrundsbrus och ger en helt fantastisk ljudkvalitet utan att du behöver lyft ett finger så att ingenting kan komma i vägen för tydlig kommunikation.
 
Jabra Talk 30 innehåller den senaste närliggande kommunikationen (NFC) teknik så att du direkt kan ansluta den dina NFC-aktiverade enheter som tablet eller smartphone. Bara tryck på headsetet på din enhet och du är redo att gå. Och om du inte är i samtal kan du alltid strömma musik, podsändningar och även GPS-anvisningar för ett förbättrat headset erfarenhet i HiFi-kvalitet. När du behöver gå handsfree, se till att du gör det i stil.

 Hämta manual
 Hämta tekniska specifikationer