Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Jabra Stealth UC bluetooth headset
Jabra Stealth UC bluetooth headset Jabra Stealth UC bluetooth headset Jabra Stealth UC bluetooth headset Jabra Stealth UC bluetooth headset

Jabra Stealth UC bluetooth headset

  • 1 335 kr

  • 1 068 kr exkl moms
  • Artikelnr: JA5578-230-109
  • Jabra artikelnr: 5578-230-109
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Jabra Stealth UC bluetooth headset

Med Jabra Stealth UC kan du stanna längre i din koncentrationszon. Med en UC-kompatibel dongel ser Jabra Stealth UC till att du kan överföra ett konferenssamtal vid skrivbordet till ett samtal via din dator och/eller mobiltelefon, smidigt och utan att byta headset.
 
Jabra Stealth tar Bluetooth-headset till nästa nivå med att vara den första som införlivar micropower batteritekniken som möjliggör en betydligt mindre design, längre samtalstid och en bättre komfortupplevelse.
 
Din åtkomst till Siri/Google Now
Med Jabra Stealth kan du bara lämna din smartphone i fickan och Siri och Google Now kommer alltid att vara tillgänglig. Tryck bara på den dedikerade knappen på headsetet för att aktivera Siri eller Google Now från din smartphone.
 
Premium ljud
Headsetet har den senaste mest avancerade ljudförbättringstekniken. Buller Blackout minskar bakgrundsljud i dina konversationer och tillsammans med HD voice kan du vara säker på kristallklara konversationer på båda sidor av samtalet.
 
Överlägsen komfort
Det är en komfortupplevelse att bära Jabra Stealth. Headsetet är betydligt mindre och lättare och headsetets vikt är perfekt balanserat i ditt öra. Den är så diskret och bekväm att du knappt kommer att känna att du bär den i ditt öra.
 

 Hämta produktblad
 Hämta manual

 Hämta tekniska specifikationer