Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Jabra Perform 45 mono headset
Jabra Perform 45 mono headset Jabra Perform 45 mono headset Jabra Perform 45 mono headset Jabra Perform 45 mono headset Jabra Perform 45 mono headset Jabra Perform 45 mono headset

Jabra Perform 45 mono headset

  • 925 kr

  • 740 kr exkl moms
  • Artikelnr: JA5101-119
  • Jabra artikelnr: 5101-119
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Jabra Perform 45 mono headset

Utformade för att göra långa pass lite lättare.

Liten. Lätt. Diskret.
Kundtjänst med ett leende. Från butiksgolvet, till kassan, till lagret, det sista du vill ha är ett headset som tynger ned dig. Perform 45 är utformat för att vara annorlunda. För det första har den en perfekt och diskret passform runt ditt öra, så att du alltid ser tillgänglig ut för kunderna. Den kommer med tre storlekar av eargels, så att du kan hitta den perfekta passformen för dig, och eftersom den bara väger 18 g, hjälper den dig att göra långa arbetspass lite lättare. Med Jabra Perform 45 är du alltid redo att hjälpa dina kollegor och dina kunder.

Kristallklar ljudkvalitet
9 av 10 butiksmedarbetare säger att buller är en ständig utmaning. Den avancerade extra bullerdämpande mikrofonen i Perform 45 tar bort upp till 80 % av bakgrundsljudet från din sida, så att dina kollegor hör dig rätt första gången – så att du inte behöver upprepa dig. Och eftersom bra kommunikation går åt båda hållen är även högtalaren optimerad för tydligt tal. Så att du hör dem också.

För enkel anpassning och hantering.
Knappen Push-to-Talk (PTT) fungerar med ledande plattformar, som Zebra Workforce Connect, direkt ur förpackningen. Om PTT inte används i ditt företag kan du även omprogrammera knappen till att göra andra hjälpsamma saker, t.ex. ringa ett kortnummer, tysta, eller kolla batterinivån med Jabra Direct. Om du vill ha en komplett överblick kan du använda Jabra Xpress för att spåra, uppdatera, och anpassa enheter i organisationen.

Enkelt att använda. Enkel att rengöra. Enkel att älska.
Vi har optimerat designen av Perform 45 för att göra det superenkelt att komma igång och ännu enklare att använda. Minimal knappinteraktion och intuitiv placering gör att du inte fumlar efter rätt knapp när du har bråttom. Och eftersom butiker är fulla av ytor med hög beröring som kundvagnar och trappskenor, såg vi till att du enkelt kan desinficera den för att undvika bakterier och känna dig säker. Vi gjorde den också hållbar, med IP54-klassat skydd mot damm och vatten, och en utökad garanti. Allt du behöver göra är att använda den.

Batteri och trådlös räckvidd
En pålitlig kollega. För ett så litet headset är batteriet i Perform 45 ganska imponerande. Du får upp till 20 timmars Push-to-Talk-användning, så att du kan hålla kontakten med dina kollegor under hela ditt pass, eller upp till 8 timmar om du bara använder det för samtal. Och för alla "låt mig bara visa dig var du kan hitta det"-stunder gör 100 m trådlös räckvidd att du kan lämna din enhet i kassan medan du hjälper din kund, utan att oroa dig för att tappa anslutningen. Upp till 20 timmar Push-to-Talk-användning. Upp till 100 m trådlös räckvidd.

Face2face-läge
Fokusera helt på kunden. När förväntningarna på kundtjänst ökar kan det vara svårt att hjälpa kunder. Så du vill förmodligen inte att dina medarbetares Push-to-Talk-meddelanden ska distrahera dig. När du aktiverar Face2Face-läget, genom att lyfta upp mikrofonarmen på Perform 45, stänger den omedelbart av allt inkommande ljud, så att du kan fokusera helt på dina kunder. Sen, när du är redo att prata med kollegor igen, är det bara att dra ner den.
 

 Hämta produktblad