Fri frakt
Snabba leveranser
19 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Rask levering
19 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Jabra Move Wireless svart bluetooth headset
Jabra Move Wireless svart bluetooth headset Jabra Move Wireless svart bluetooth headset Jabra Move Wireless svart bluetooth headset Jabra Move Wireless svart bluetooth headset

Jabra Move Wireless svart bluetooth headset

  • 995 kr

  • 796 kr exkl moms
  • Tillverkare: Jabra
  • Artikelnummer: JA100-96300000-60
  • Tillgänglighet: Beställningsvara
  • Fri frakt

Jabra Move Wireless svart bluetooth headset

Ett stort ljud för en stor värld.
Konstruerad av några av världens ledande ljudexperter, ger Jabra Move Wireless oöverträffad ljudkvalitet i kategorin trådlösa hörlurar. Jabras signatur DSP levererar ett skarpt digitalt ljud som är till för att föra ut det djupa och rena ljudet i musiken du älskar.
 
Designad för att inspirera, men byggd för att hålla.
Vi utvecklade den rena, enkla, skandinaviska designen Move Wireless för att omfatta ett kraftfullt ljud och funktionalitet. Färgerna är inspirerade av lamporna och färger i en modern storstad och det ultralätta, justerbara huvudbandet är utformat för en bekvämare passform och maximal hållbarhet. Move Wireless håller din musik igång oavsett var du hittar dig själv i världen.
 
Det är dags att lämna kablarna hemma.
Trådlös teknik har aldrig varit så befriande. Move Wireless är enkel att ansluta och låter dig lämna din mobil i fickan så att du enkelt kan styra din musik och samtal från dina hörlurar. Detta är livet i rörelse - det enkla sättet.
 

 Hämta manual
 Hämta tekniska specifikationer