Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Jabra Evolve 65e UC trådlösa hörlurar
Jabra Evolve 65e UC trådlösa hörlurar Jabra Evolve 65e UC trådlösa hörlurar Jabra Evolve 65e UC trådlösa hörlurar Jabra Evolve 65e UC trådlösa hörlurar Jabra Evolve 65e UC trådlösa hörlurar Jabra Evolve 65e UC trådlösa hörlurar Jabra Evolve 65e UC trådlösa hörlurar

Jabra Evolve 65e UC trådlösa hörlurar

  • 1 800 kr

  • 1 440 kr exkl moms
  • Artikelnr: JA6599-629-109
  • Jabra artikelnr: 6599-629-109
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Jabra Evolve 65e UC trådlösa hörlurar

Designat för att leverera ett professionellt, UC-certifierat ljud för dig på språng.

Perfekt för mobila arbetare
Mobila arbetare spenderar sin tid ute på vägarna där de besöker befintliga och potentiella kunder. De behöver en bekväm och pålitlig lösning för att aldrig missa ett samtal.

Komfort under hela dagen. Missa aldrig ett samtal.
När du behöver vara tillgänglig för samtal när som helst behöver du ett headset som är bekvämt nog att ha på sig under hela dagen. Evolve 65e har en praktisk, lätt design runt nacken med åtsittande ovala öronsnäckor. Denna design ger maximal komfort och användarvänlighet, så att du kan svara på samtal och lyssna på musik hela dagen; var du än är och vad du än gör.

Professionella UC-certifierade öronsnäckor. Optimerat för användning utanför kontoret.
Evolve 65e är Microsoft teams- och UC-certifierat, så du kan tryggt använda det till alla dina viktiga samtal. Detta headset ger ett konstant överlägset ljud och samtalskvalitet, särskilt när du är utanför kontoret, så att du inte behöver oroa dig för vindbrus eller dålig anslutning. Med USB Bluetooth-adaptern kan du dessutom ansluta till datorn och mobiltelefonen samtidigt.

Vad innebär UC- och MS-certifiering?
UC står för Unified Communications och beskriver integrationen av kommunikationstjänster för företag, vilket innebär att ljudlösningen är optimerad för användning med alla ledande UC-leverantörer som Cisco, Avaya, med flera. Skype for Business-certifierade enheter har genomgått specifik certifiering av Microsoft.

Var produktiv på språng. Batteri som räcker hela dagen.
Var produktiv på språng med ett batteri som är byggt för att räcka och ger dig en laddning på upp till 13 timmar. Vart du än behöver vara och vad du än behöver göra, så kan du vara säker på att ditt headset är med dig.

Suverän musik när du vill höra den. Koncentration när du behöver det.
Jabra-utvecklade högtalare garanterar att din musik låter precis som den ska, medan en åtsittande passform i örat ger passiv bullerdämpning genom att filtrera ut bakgrundsljud och hjälpa dig att koncentrera dig på det du gör. En inbyggd upptagetindikator fungerar som en "stör ej"-skylt och visar de omkring dig när du inte vill bli störd.

 Hämta produktblad
 
Hämta manual