Fri frakt
Snabba leveranser
21 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Rask levering
21 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Plantronics RIG 400HS PS4 gaming headset
Plantronics RIG 400HS PS4 gaming headset Plantronics RIG 400HS PS4 gaming headset Plantronics RIG 400HS PS4 gaming headset Plantronics RIG 400HS PS4 gaming headset

Plantronics RIG 400HS PS4 gaming headset

  • 895 kr

  • 716 kr exkl moms

Plantronics RIG 400HS PS4 gaming headset

Rusta dig för att höra fler detaljer när du spelar. Gör dig hörd med bullerdämpande mikrofon, reglera volymen med sladdmonterade kontroller och spela i timmar med lätta och bekväma hörlurar.
 
Högkvalitativt ljud
40 mm högtalarelement ger ett explosivt spelljud som placerar dig mitt i händelsernas centrum. Den bullerdämpande mikrofonen är alltid redo för chatt och gör att dina lagkamrater hör dig klart och tydligt.
 
Bekväm upplevelse
Design och material med låg vikt gör det bekvämt för dig medan du spelar. Öronkåpor med minnesskum som formar sig efter öronen, det ser till att ljudet i spelet är privat och stänger ute bakgrundsljud. En vadderad huvudbåge reducerar trycket så att du kan spela i timmar.
 
Enkla kontroller
RIG 400HS ger enkel åtkomst till de kontroller du använder mest, så att du kan koncentrera dig på spelet. Ställ in spelvolymen och stäng av mikrofonljudet direkt via sladdmonterade kontroller.
 
Playstation
För kontrollenheter med 3,5 mm headsetuttag. 3,5 mm kontakten är utformad för Playstation 4-handkontroller men är även kompatibel med XBox One, bärbara datorer, mobiltelefoner och surfplattor.
 
Fängslande ljud
Ljudisolerande öronkåpor.
 
Bullerdämpande mikrofon
Löstagbar bullerdämpande bommikrofon.
 
Kompatibla RIG-tillbehör
Byt ut valfria huvudbågar och öronkåpor.
 

Plantronics benämning: RIG400HS