Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
RollerMouse Red plus handledsstöd
RollerMouse Red plus handledsstöd RollerMouse Red plus handledsstöd

RollerMouse Red plus handledsstöd

  • 1 180 kr

  • 944 kr exkl moms
  • Artikelnr: CDPS-PLUS
  • Contour Design artikelnr: PS-PLUS
  • Finns i lager
  • Fri frakt
RollerMouse Red plus handledsstöd
 
Mer stöd för bättre komfort.
Det utökade handlovsstödets kilform och mjuka kärna ger en bättre position för handen och fördelar trycket över en större yta. Red plus handledsstöd är idealiskt för skrivbord som har ett utrymme på minst 30 cm framför datorskärmen och vid påmonterade tangentbordshyllor eftersom det då fungerar som en stödjande förlängning som går utanför hyllans framkant.
 
En bra samarbetspartner blir ännu bättre.
Red plus handledsstöd är ett utökat handledsstöd som ger ytterligare komfort till dina underarmar när du arbetar. Red plus handledsstöd är speciellt utvecklat för RollerMouse Red och ger dig en längre och mjukare övergång från skrivbord till RollerMouse och tangentbord.
 
Red plus handledsstöd är större än det vanliga handledsstödet till RollerMouse och ger dig därför en ännu bättre och mer ergonomisk arbetsställning. Red plus handledsstöd ger även bättre komfort till datoranvändare som har lite större händer och längre fingrar.
 
Det mjuka handledsstödet följer handens form och ger stöd till både armar och händer genom att fördela trycket över ett större område. Red plus handledsstöd minskar muskelpåfrestningarna i underarmarna upp till 20% och låter dig arbeta med helt neutral handposition.
Storlek
Mått (Bredd x Längd x Tjocklek) 15.5 x 42 x 2.3 cm