Fri frakt
Snabba leveranser
21 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Rask levering
21 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
RollerMouse Red wireless
RollerMouse Red wireless RollerMouse Red wireless RollerMouse Red wireless RollerMouse Red wireless RollerMouse Red wireless RollerMouse Red wireless RollerMouse Red wireless

RollerMouse Red wireless

  • 3 595 kr

  • 2 876 kr exkl moms
  • Artikelnr: CDRM-RED-WL
  • Contour Design artikelnr: RM-RED-WL
  • Finns i lager
  • Fri frakt
RollerMouse Red wireless
 
RollerMouse Red Wireless - fri rörlighet
Med Contour RollerMouse Red plus Wireless får du full frihet och kan flytta runt på din arbetsplats. RollerMouse Red plus Wireless är en ergonomisk mus med extra stort handledsstöd, som är designad för att ge samma totala kontroll som man får med en RollerMouse Red plus, men som också ger större rörelsefrihet tack vare den trådlösa anslutningen. Om du arbetar i en flexibel kontorsmiljö eller om du bara byter arbetsplats någon gång ibland behöver du inte längre gå miste om alla de fördelar du är van vid från din Contour RollerMouse.
 
Banbrytande teknik ger optimal effektivitet
RollerMouse Red wireless har samma prisbelönta aluminiumstomme, banbrytande teknik, avancerade rullstav och de sju centrerade knappar som RollerMouse Red har och som bidrar till att du kan öka din produktivitet.

Inbyggd precision
Rullstaven registrerar med stor noggrannhet både större och minimala rörelser och ändrar markörens position, vilket ger ett lugnt och behagligt arbetsflöde – i just den takt du trivs med. Det ger en optimal effektivitet och precision.

Enkel kontroll
Ytan och den stora rullstaven ger bättre kontroll över markören samtidigt som händer, armar och axlar belastas mindre. Det virtuella musklicket minimerar även onödiga belastningar och minskar risken för musrelaterade skador och smärtor. Kombinationen av den lätta, digitala klickfunktionen och den kraftigare rullstaven med strukturerad yta gör den både lätt och behaglig att arbeta med.
 
Reducerar musrelaterade skador
RollerMouse placeras centralt framför tangentbordet så att du inte behöver sträcka dig efter musen. På så sätt minskar du belastningen på nacke, axlar, armbågar och handleder. Det optimerar och korrigerar din arbetsställning och förebygger musrelaterade skador. Använd handledsstöden, lär dig att använda båda händerna och variera arbetsställningen så att du undviker ensidig belastning. Ett bättre sätt att arbeta på helt enkelt.
 
Lätt att börja använda
RollerMouse kan användas direkt när den packats upp. Anslut bara musen och upplev fördelarna med en centrerad ergonomisk mus. Behöver du ändra de förprogrammerade knappfunktionerna går det att ladda ner en drivrutin från Contours webbsida.
 

 Hämta produktblad

Storlek
Mått (Bredd x Längd x Tjocklek) 10 x 41 x 2.3 cm
Vikt 820 gram