Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
RollerMouse Pro Slim trådbunden konstläder
RollerMouse Pro Slim trådbunden konstläder RollerMouse Pro Slim trådbunden konstläder RollerMouse Pro Slim trådbunden konstläder

RollerMouse Pro Slim trådbunden konstläder

  • 3 600 kr

  • 2 880 kr exkl moms
  • Artikelnr: CDCDRMPRO20110
  • Contour Design artikelnr: CDRMPRO20110
  • Finns i lager
  • Fri frakt
RollerMouse Pro Slim trådbunden konstläder

Kombinerar design och funktionalitet för ergonomisk effekt
Ta ett proaktivt grepp om din hälsa på jobbet med en centrerad mus som gör att du kan utföra skrivbordsarbete bekvämt och ergonomiskt. Med RollerMouse Pro kontrollerar du allt; markörnavigering, programmerbara knappar och ett stort scrollhjul är alla centrerade precis framför dig. Vi har byggt den så här för att du inte ska behöva sträcka, vrida och spänna dig.

Programmerbara knappar för en anpassad upplevelse
RollerMouse Pro är den ursprungliga centrerade, ergonomiska datormusen - och den är fortfarande toppklass.

Den unika designen håller din hand och handled i en naturlig position, och rullstången gör det möjligt att styra markören exakt utan att du behöver flytta handen fram och tillbaka. De inbyggda kopiera/klistra in-knapparna gör det enkelt att snabbt överföra text eller bilder mellan program, och de dedikerade knapparna för framåt-/bakåtnavigering gör det enkelt att surfa på webben.

Plug & Play-installation
Anslut Rollermouse Pro till din PC eller Mac via Bluetooth, USB-mottagare ellerkabel beroende på vad du föredrar. RollerMouse Pro passar såväl fullstora som kompakta tangentbord. Du kan använda flera skärmar och anpassa de programmerbara knapparna efter dina favoritgenvägar.

Individuella behov, individuella lösningar
Anpassa din Rollermouse Pro utifrån dina personliga preferenser med de unika magnetiska handledsstöden, så att du enkelt kan växla mellan olika modeller utan att använda några verktyg. Vårt breda urval av handledsstöd är utformat för att stödja dina fysiska behov och stilistiska önskemål. Det är enkelt att ändra klickljud, markörhastighet och klickmostånd. Hitta det som fungerar bäst för dig.

AGR:
RollerMouse Pro har fått den framstående AGR-certifieringen, vilket understryker dess ergonomiska fördelar. Certifieringen ges endast efter grundliga tester av ergonomiska terapeuter.
 

 Hämta produktblad
 Hämta manual

Storlek
Mått (Bredd x Längd x Tjocklek) 38,2 cm x 10,8 cm x 2,3 cm