Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
RollerMouse Mobile
RollerMouse Mobile RollerMouse Mobile RollerMouse Mobile RollerMouse Mobile RollerMouse Mobile

RollerMouse Mobile

  • 2 955 kr

  • 2 364 kr exkl moms
  • Artikelnr: CDRM-MOBILE
  • Contour Design artikelnr: RM-MOBILE
  • Finns i lager
  • Fri frakt
RollerMouse Mobile
 
Mindre storlek - samma funktionalitet
Med RollerMouse mobile får du en mindre version av en ergonomisk mus, som gör att du kan arbeta med båda händerna framför dig i en bekväm position. Positionen avlastar din vanliga musarm som du normalt skulle arbeta med, om du använde en enhandsmus. Du behöver sträcka dig för att nå musen utan förblir kvar i din primära arbetszon. Du styr markören med hjälp av rullstaven, som fingertopparna lätt glider över.
Även om mobila RollerMouse är kortare, läser rullstaven av dina rörelser med största noggrannhet och har inga problem att anpassa sig till skärmens storlek. Markörhastigheten kan enkelt ställas in med en knapptryckning – precis som hos våra andra musprodukter, och därmed rör sig musen över skärmen med önskad hastighet. Rullstavens precision är högklassig, eftersom den kan ställas in på 600 – 3000 dpi, så du slipper begränsingar, även när du är på språng.
 
Mobil lösning för alla
RollerMouse mobile kan användas av alla, oavsett om du t.ex. jobbar som konsult, resande säljare eller är student. Den är dessutom väldigt användbar om du är anställd på ett företag med så kallat “aktivitetsbaserat kontor”, vilket innebär att du alltid behöver kunna flytta dina kontorsredskap – eller stoppa in dem i ett skåp.

Effektivt arbete på språng
Det kompakta aluminiumhöljet hos RollerMouse mobile innehåller smarta snabbtangenter som gör ditt arbete mer effektivt. Du hittar fem programmerbara knappar, så du t.ex. snabbt kan kopiera / klistra in med ett enda klick, vilket minimerar antalet klick under en dag. Dessutom har rullstaven en inbyggd klickfunktion. RollerMouse mobile finns endast tillgänglig som en trådlös variant, vilket gör att den kan anslutas snabbt utan sladdar som trasslar. Den ansluts antingen via kabel eller via USB-dongel (plug-and-play) eller Bluetooth 4.0.

Designad för att tas med
Det har blivit en del av nästan alla kontorsarbetares arbetsliv att kunna arbeta på olika platser under arbetsveckan. Med RollerMouse mobile kan du behålla din goda ergonomiska arbetsposition som du har på kontoret, även om du ofta är på språng. En RollerMouse mobile, är precis som RollerMouse Red, utformad i ett slitstarkt aluminiumchassi som tål att transporteras runt. Den lilla kompakta, centrerade musen är väldigt lätt att ta med sig och tar inte mycket plats i väskan. För att ytterligare skydda musen kommer den i ett snyggt och tåligt fodral.
 

 Hämta produktblad


 
Storlek
Mått (Bredd x Längd x Tjocklek) 30.5 cm x 6.5 cm x 2.3 cm
Vikt 360 gram