Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Mousetrapper Prime BT
Mousetrapper Prime BT Mousetrapper Prime BT

Mousetrapper Prime BT

  • 3 300 kr

  • 2 640 kr exkl moms
  • Artikelnr: MTMT123
  • Mousetrapper artikelnr: MT123
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Mousetrapper Prime BT

Mousetrapper är ett hälsosamt musalternativ som förebygger musarm och andra problem som kan uppstå vid arbete med en traditionell datormus.
 
Fördelar med Prime
Allt det du vill ha av en Mousetrapper och lite till. Med 8 programmerbara knappar har du betydligt fler möjligheter att få din Mousetrapper precis som du vill ha den. Med Prime har du möjlighet att jobba trådlöst via Bluetooth – givetvis kan du använda medföljande USB-kabel för anslutning om du föredrar det. Ladda ner vår app MT Keys så kan du enkelt ändra alla knappars funktioner, lägga in standardtexter, användarprofiler och mycket mer. MT Keys finns för både Mac och PC.
Handlovsstöden på Prime är avtorkningsbara och utbytbara vilket gör produkten lätt att hålla fräsch. Till Prime ingår ett utvikbart tangentbordsunderlägg som gör att den passar lika väl till de nya supertunna tangentborden som till högre standardtangentbord.

Vad är fördelarna med en centrerad datormus?
En centrerad position för dina händer är grundläggande för att undvika RSI (repetitive strain injury). Översträckning av armen för att nå en datormus bortom tangentbordet är en vanlig fälla. Genom att använda en ergonomisk mus som Mousetrapper ger det dig en ergonomiskt hälsosam position som håller dina armar och händer avslappnade. Man har sett att endast ett par veckor med en centrerad datormus, har lett till en märkbar skillnad.

Mousetrapper Control Pad
Upplev Mousetrapperkänslan med vår unika styrmatta Control Pad! Med pek-, lång- och ringfinger placerade på styrmattan, styrs markören på skärmen med enkla rörelser och mattan förflyttar sig tvådimensionellt på ett mycket behagligt sätt. Med appen MT Keys kan du även anpassa din Mousetrapper så att du kan både höger- och vänsterklicka vart du vill på styrmattan.

Nyckelfunktioner
- Supertunn ergonomisk design
- Styrmatta med klickfunktion och scrollfunktion
- Möjligheten att arbeta trådlöst via Bluetooth
- 8 programmeringsbara knappar för anpassning till eget behov via MT Keys
- Handlovsstöden kan hållas rena med ytdesinfektionsmedel
- Utbytbara handlovsstöd
- Justerbar höjdanpassning med vikbart friktionsbelägg
- Batteritid upp till 4 månader
- Uppladdningsbart batteri
- 2000 dpi
- Bluetooth 4.1

Vad ingår?
Tillsammans med Mousetrapper Prime levereras en USB-sladd för enkel anslutning och laddning, och en guide så att du snabbt kommer igång med din Mousetrapper.

Material
Skalet i ABS-plast, styrmatta i textil/silicon och handlovsstöd i polyuretan.

Kompatibilitet
Kompatibel med alla PC- och Mac-datorer med USB-ingång. För MT Keys krävs Windows 7 eller högre, alternativt Mac OS 10 eller högre.

Fakta
Bredd: 480 mm
Höjd: 20 mm
Djup: 110 mm
Vikt: 720 g
 

 Hämta produktblad

Storlek
Mått (Bredd x Längd x Tjocklek) 11 x 48 x 2 cm
Vikt 720 gram