Fri frakt
Snabba leveranser
21 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Rask levering
21 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
BakkerElkhuizen Evoluent VerticalMouse 3 höger ergonomisk mus
BakkerElkhuizen Evoluent VerticalMouse 3 höger ergonomisk mus BakkerElkhuizen Evoluent VerticalMouse 3 höger ergonomisk mus BakkerElkhuizen Evoluent VerticalMouse 3 höger ergonomisk mus BakkerElkhuizen Evoluent VerticalMouse 3 höger ergonomisk mus BakkerElkhuizen Evoluent VerticalMouse 3 höger ergonomisk mus

BakkerElkhuizen Evoluent VerticalMouse 3 höger ergonomisk mus

  • 1 095 kr

  • 876 kr exkl moms
  • Artikelnr: BEVM3R2
  • BakkerElkhuizen artikelnr: VM3R2
  • Skickas inom 2-3 dagar.
  • Fri frakt
BakkerElkhuizen Evoluent VerticalMouse 3 höger ergonomisk mus
 
Vi är inte alltid medvetna om det, men musen är det mest använda datortillbehöret. Det är därför det är viktigt att använda rätt mus.
 
Denna vertikala mus gör att du håller den i en handskakningsposition. Detta är en naturlig hållning och förhindrar en onaturlig böjning av handleden samtidigt som lättnad till underarmarna.
 
Att använda en fel typ av mus kan orsaka fysiskt obehag i axlar, underarmar, handleder och händer. Med en vertikal mus kan du förhindra många av dessa anstängningar på kroppen.
 
Handskaktspositionen hos vertikala möss håller handleden från att böja så mycket till sidan medan underarmmen också blir mindre inåt (Schmid, et al., 2015). Det betyder att muskelaktiviteten i underarm är mindre än vad man skulle använda vid en vanlig mus (Quemelo & Vieira, 2013). Forskning har visat att användningen av en vertikal joystickmus säkerställer en snabbare återhämtning från underarm, handled och handklagomål (Aarås, et al., 2001).
 
- Bredd: 114 mm
- Höjd: 83 mm
- Längd: 79 mm
- Vikt: 185 mm
- Kabellängd: 2 meter