Fri frakt
Snabba leveranser
23 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
23 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Olympus ODDS standardlicens

Olympus ODDS standardlicens

 • 875 kr

 • 700 kr exkl moms
 • Artikelnr: OLE0485999
 • Olympus artikelnr: E0485999
 • Skickas inom 2-3 dagar.
 • Fri frakt

Olympus ODDS standard license

Observera att det ovan angivna priset är en årlig kostnad.

Äntligen diktering via smartphone på professionell nivå – inklusive säker dataöverföring och central administration av mobiler och användare. Att konvertera tal till text blir rena barnleken oavsett var du befinner dig.

Diktera det oväntade
Diktera, kommentera och skicka. Olympus Dictation för iPhone/Android är en fantastiskt enkel inspelningsapp för diktering i farten: Smidig redigering – infoga, ersätt – och skicka sedan ljudfilen för transkribering. För företag innebär detta ökad effektivitet och minskade kostnader.

En bild är värd tusen ord
Det finns många situationer i yrkeslivet då budskapet bara når fram tillsammans med visuell stimulans. Och många i arbetssituationer är bilder oumbärliga för att kunna förmedla budskapet. Nu kan experter, konsulter och bedömare bifoga en bild med en dikteringsfil – oavsett om den spelats in på en Olympus DS-7000/DS-3500 eller genom Olympus Dictation-app – innan båda skickas till maskinskrivaren.
 
- Central användaradministration
- Olympus Dictation Portal
- DSS Pro inspelning
- Säkra överföringsprotokoll
- Använder metainformation såsom författar-ID för automatisk databehandling
- Definerar mottagare för användare
- Överföring via e‑post
- Valfri uppkoppling mot egen ftp‑server
 

ODDS – Professionell molnlösning

ODDS - Olympus Dicta Olympus Dictation Delivery Service - hanterar överföringen av diktat inspelade med Olympus Dictation app för iPhone och Android. I händelse av oväntade diktamen behövs och du inte har din professionella röstinspelning med dig, kan du enkelt spela in och trycka in diktamen till systemets arbetsflöde för att få det transkriberat innan du är tillbaka på kontoret.
 

 

Professionell funktionalitet kombinerat med trådlös teknik i en smartphone

När det gäller diktering vill professionella användare i regel använda ett bekvämt och specialiserat verktyg som en professionell inspelningsapparat. Dessa användare är i regel på språng och hamnar ofta i situationer då de måste kunna diktera snabbt och skicka ljudfilerna för omedelbar transkribering. Just därför har Olympus DS-7000 och DS-3500 stöd för Toshiba FlashAir™ card. Med denna oslagbara kombination och Olympus Dictation-appen installerad på en smartphone, kan dikteringsfiler laddas ned trådlös och sedan skickas till önskad mottagare via mobilnätet.

 

 • Datasäkerhet i första hand

  Ett företags data är ofta dess största tillgång. När Olympus Dictation för iPhone eller Android är anslutet till ODDS kan organisationen dra nytta av ett enormt utbud av säkerhetsfunktioner.
   
  Dikteringsfiler kan spelas in i DSS Pro-format med 256-bitars AES-kryptering. Det innebär att dikteringsfilerna är skyddade redan innan de överförs via HTTPS eller ftps och således inte kan avlyssnas av obehöriga vid någon punkt i leveranskedjan.
 • Sömlös integrering i befintliga dikteringsarbetsflöden

  Ljudformatet DSS Pro är en etablerad industristandard för professionella röstbearbetningslösningar som möjliggör sömlös integrering och efterföljande bearbetning för att transkribera inspelade dikteringsfiler från hela världen.

  Metadata som t.ex. författar-ID och bransch lagras också i själva diktamenfilen. Det är även möjligt att omdirigera dikteringsfilen till företagets FTP-server så att maskinskrivarna får åtkomst till filerna oavsett var de befinner sig.

 • Olympus Dictation Portal

  Olympus Dictation Portal (ODP) är ett mycket säkert och flexibelt webbaserat konfigurationsverktyg som gör det möjligt för administratörer att centralt hantera Olympus Dictation-appen och motsvarande ODDS-licenser. 
   
  Konfigurationsuppgifter som t.ex. mottagaradresser för dikteringsfiler och krypteringsinställningar anges av administratören vilket betyder att författarna (slutanvändarna) kan koncentrera sig på diktering med appen. Detta håller allting så enkelt som möjligt och förhindrar misstag från användarens sida.
 • Diktera det oväntade

  Diktera, kommentera och skicka. Olympus Dictation för iPhone/Android är en fantastiskt enkel inspelningsapp för diktering i farten: Smidig redigering – infoga, ersätt – och skicka sedan ljudfilen för transkribering. För företag innebär detta ökad effektivitet och minskade kostnader.

 • En bild är värd tusen ord

  Det finns många situationer i yrkeslivet då budskapet bara når fram tillsammans med visuell stimulans. Och många i arbetssituationer är bilder oumbärliga för att kunna förmedla budskapet.

  Nu kan experter, konsulter och bedömare bifoga en bild med en dikteringsfil – oavsett om den spelats in på en Olympus DS-7000/DS-3500 eller genom Olympus Dictation app – innan båda skickas till transkriberaren.

Olympus Dictation Portal ODP
Språk Engelska, tyska, tjeckiska, svenska, spanska, franska.
Tillägg för Olympus Dictation-app
Inspelningsformat DSS, DSS Pro
DSS Pro-filkryptering 256‑bitars AES
Central administration Användare, Licenser, Inställning av arbetsflöde, Överföringsmetoder, Säkerhets​inställningar, Mottagare, Nyckelord (”listor med arbetstyper”), Inspelningsformat, Allokering av metainformation.
Säkra överföringsprotokoll HTTPS / FTPS / SFTP
Licens
Varaktighet 12 månader (Licensperioden startar efter överlåtelse till slutkundens konto)
Användare per licens 1
Tilldelningsbara enheter 1 per användare
Avbeställning Automatisk efter utlöpande
Förnyelse Manuellt