Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Contour Mouse CMO ergonomisk mus, XL höger hand
Contour Mouse CMO ergonomisk mus, XL höger hand Contour Mouse CMO ergonomisk mus, XL höger hand Contour Mouse CMO ergonomisk mus, XL höger hand

Contour Mouse CMO ergonomisk mus, XL höger hand

  • 1 495 kr

  • 1 196 kr exkl moms
  • Artikelnr: CDCMO-GM-XL-R
  • Contour Design artikelnr: CMO-GM-XL-R
  • Skickas inom 2-3 dagar.
  • Fri frakt
Contour Mouse CMO ergonomisk mus, XL höger hand
 
En datormus anpassad för din hand. En avslappnad arbetsställning börjar i handleder och underarmar. Se därför till du får det bästa stödet för dina händer med den ergonomiska Contour Mouse. Undvik förslitningsskador i händer och underarmar med en datormus som är anpassad efter dig. Med sex olika storlekar – och vare sig du är höger- eller vänsterhänt – kan du hitta den som passar dig bäst. Du kan slappna av i underarm, hand och tumme eftersom du får en naturlig vinkel mot arbetsytan utan obekväma vridningar.
 
Contour Mouse, tidigare känd som Perfit Mouse, är en ergonomiskt utformad mus som ger handen bästa tänkbara stöd, oavsett storlek. Över 120 olika modeller togs fram innan vi hittade den form som passar handen bäst; designen som erbjuder den perfekta balansen mellan ergonomi och produktivitet.
 
Gjord för dig
Med fyra storlekar för höger hand och två storlekar för vänster hand får du inga problem med att hitta en Contour Mouse som passar din hand perfekt. Detta betyder att du inte riskerar att hålla musen med ett felaktigt grepp som kan vara påfrestande för hand och handled, och orsaka återkommande belastningsskador.
 
"Äkta" tre-knappsmus
Om du lättare kan slappna av i ditt dagliga arbete blir du även mer produktiv. Glöm felklickningar eller svårigheter att markera rätt saker på skärmen på grund av en obekväm position för underarmen. Det är lätt att styra musen och klicka rätt, särskilt i känsliga designapplikationer med många detaljer. Du kan jobba bekvämt utan att tumma på effektivitet eller noggrannhet.Contour Mouse har fem knappar, inklusive en riktig tredje (mellanklick) knapp i fullstorlek. De tre huvudknapparna är förlängda så att fingrarna bekvämt kan vila på dem och man klickar med lätt med hela fingret utan att behöva böja det. Tummen vilar på sidan av Contour Mouse, mellan en vippbrytare och skrollhjulet.
 
Tekniken utvecklas fort, men våra händer är de samma
Att sitta framför en dator en hel arbetsdag behöver inte leda till förslitningsskador som karpaltunnel-syndrom och tendonitis. De går att förebygga med rätt stöd och du behöver inte äventyra din hälsa och ditt välbefinnande för att kunna utföra ditt arbete.
 
Den första Contour Mouse lanserades redan 1995 med namnet Perfit Mouse - en förkortning av engelskans perfect fit. Under produktutvecklingen togs mer än 120 olika modeller fram innan vi hittade den formfaktor som passar hand och arm perfekt. Därför håller vi fast vid den framgångsrika formfaktorn för Contour Mouse, eftersom den fortfarande hjälper till att förhindra och förebygga belastningsskador, som t.ex. karpaltunnelsyndrom och seninflammation. Den fjärde generationen Contour Mouse har fått en ny, grå metallfärg, och under skalet har elektroniken uppdaterats och precisionen har ökats till 1 200 dpi.
 
Storleksschemat
Din hand ska kunna vila uppe på Contour Mouse och hela din handflata ska få stöd underifrån. För att hitta rätt storlek mäter du avståndet från långfingerspetsen ner till handledens första veck.
 
Avstånd Din storlek Högerhands-version Vänsterhands-version
Under 17 cm S x  
17-19 cm M x X
19-21 cm L x X
21 cm eller mer XL x  


 Hämta produktblad
 Hämta manual