Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Contour Laptop Riser
Contour Laptop Riser Contour Laptop Riser Contour Laptop Riser Contour Laptop Riser

Contour Laptop Riser

  • 1 095 kr

  • 876 kr exkl moms
  • Artikelnr: CDCD-RISER
  • Contour Design artikelnr: CD-RISER
  • Skickas inom 2-3 dagar.
  • Fri frakt
Contour Laptop Riser
 
Höj din bärbara dator och vila din nacke
Laptop Riser är ett bärbart laptopställ och ett bra komplement till din ergonomiska arbetsplats – oavsett om arbetet sker hemma eller på kontoret. Laptop Riser är utformat för att hjälpa dig att höja din bärbara dator upp till ögonnivå. På detta sätt ger Laptop Riser dig möjlighet att undvika att du kröker din nacke medan du arbetar framför datorn. Laptop Riser är ett ergonomiskt tillbehör som hjälper dig att säkerställa en hälsosam och naturlig hållning och minska spänningar och smärta i nacke, axlar och rygg.

Ett elegant, robust och bärbart stativ
Laptop Riser liknar de andra Contour-produkterna i sin design, och är både elegant och robust. Det är utformat för att passa ditt skrivbord, även om du har begränsat med utrymme. Det är utformat så att det är lätt att ta med sig och passar därför för alla som ofta är på språng eller vill förbättra sin nuvarande arbetsplats med en extra skärm.

Lätt att justera
Laptop Riser justeras enkelt mellan 0 och 75 grader från ditt bord och kan höja skärmen på din bärbara dator till en ergonomisk höjd, så att du undviker att böja nacken samt kröka ryggen.

- Mått 27 cm x 26 cm x 5 cm
- Vikt 1,4 kg
Storlek
Mått (Bredd x Längd x Tjocklek) 27 cm x 26 cm x 5 cm