Tala… Text… Philips SpeechLive!

Talteknologi är nu mer utbrett än någonsin. Vi omgivs dagligen av smartphones, smarta bilar, intelligenta hushållsapparater och röstassistenter.
Enkelheten att kunna tala med digitala assistenter leder oss bort från att skriva till att istället prata.

Denna utveckling har också bidragit till en modernisering av traditionella dikteringslösningar. Taligenkänningsfunktionalitet är nu en integrerad del i ett traditionellt dikteringsflöde mellan dikterare och sekreterare. Utöver detta så har förväntningarna av att kunna arbeta var som helst och när som helst, ställt helt nya krav på såväl programvara som hårdvara.

Philips SpeechLive är en molnbaserad dikteringslösning som fungerar med din smartphone eller en diktafon, erbjuder taligenkänning samt gör det möjligt för en sekreterare att skriva av diktaten direkt i webläsaren med stöd för Philips fotpedaler.

Detta är den första delen av tre i en video-serie som förklarar hur Philips SpeechLive revolutionerar processen för att skapa dokument.

Vill du testa Philips SpeechLive kostnadsfritt i 30 dagar? Anmäl ditt intresse här så återkommer vi till dig snarast möjligt.

Video 1: Hur SpeechLive omvandlar ditt tal till text