Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
BakkerElkhuizen Evoluent C ergonomisk mus
BakkerElkhuizen Evoluent C ergonomisk mus BakkerElkhuizen Evoluent C ergonomisk mus BakkerElkhuizen Evoluent C ergonomisk mus BakkerElkhuizen Evoluent C ergonomisk mus BakkerElkhuizen Evoluent C ergonomisk mus BakkerElkhuizen Evoluent C ergonomisk mus

BakkerElkhuizen Evoluent C ergonomisk mus

  • 1 255 kr

  • 1 004 kr exkl moms
  • Artikelnr: BEVMCR
  • BakkerElkhuizen artikelnr: VMCR
  • Skickas inom 2-3 dagar.
  • Fri frakt
BakkerElkhuizen Evoluent C ergonomisk mus
 
Det är viktigt att använda en bra ergonomisk mus under våra dagliga datoraktiviteter. Ett bra alternativ är Evoluent C som är en vertikal mus.
 
En vertikal mus hålls i en handskakningsposition, vilket resulterar i mindre sidohandleds böjning och underarmsrotation.
 
Att använda en icke-ergonomisk mus kan leda till smärta och obehag i axlar, underarmar och händer. En vertikal mus förhindrar i hög grad dessa problem. Tack vare den strömlinjeformade formen på Evoluent C och handskakningspositionen av handleden, kan du arbeta i en avslappnad och bekväm position. Evoluent har många års erfarenhet av att utveckla vertikala möss och vet vad som gör musen ergonomisk.
 
- Ergonomisk: förbättrad arm- och handledsposition tack vare den mindre vinkeln.
- Estetisk: modern design med ett exlusivt utseende.
- Förbättrad: mindre sfärisk, vilket ger bättre passform med handflatan.
- Design: längre knappar för bättre grepp.
- Bekväm: integrerad lösning för omedelbar justering av markörhastigheten.
- Exakt: Evoluenten C fungerar snabbt och är mycket exakt.
 
Handskakningsspositionen hos vertikala möss håller handleden från att böja så mycket till sidan medan underarmmen också blir mindre inåt (Schmid, et al., 2015). Det betyder att muskelaktiviteten i underarm är mindre än vad man skulle använda vid en vanlig mus (Quemelo & Vieira, 2013). Forskning har visat att användningen av en vertikal joystickmus säkerställer en snabbare återhämtning från underarm, handled och handklagomål (Aarås, et al., 2001).
 
- Bredd: 90 mm
- Höjd: 80 mm
- Längd: 119 mm
- Vikt: 168 mm